Delta Soğutma Web Sitesi Yenilendi

Delta Soğutma Web Sitesi Yenilendi

     Türkiye’nin en büyük derin dondurucu üreticisi Uğur Soğutma’nın gücü ile kalitesini ekonomik fiyatlarla sunan Delta Soğutma’nın web sitesi, yenilenerek hizmete açıldı. Logosunu Büyük Menderes Nehri’nin denize döküldüğü yerdeki fabrikasının şeklinden alan Delta Soğutma, tüketicilerin bütçelerini zorlamadan son teknolojiye sahip olmalarını ve derin dondurucu rahatlığından faydalanmalarını sağlıyor. Sağlamlık, teknoloji ve yenilikçi bakış açısı prensipleri üzerine kurulmuş olan firma, her tüketicinin teknoloji ile buluşmasını bir hak olarak görüyor ve bu nedenle herkesin rahatlıkla satın alıp kullanabileceği ürünler tasarlıyor.

     Logosunun dinamizmine uygun bir şekilde tasarlanan yeni Delta Soğutma web sitesi üzerinden ürünler hakkında bilgi alınabiliyor ve satış noktaları görülebiliyor. Firmanın tarihçesi ve misyon ile vizyonu hakkında bilgiler, iletişim bilgileri ve online ürün kataloğu da yine web sitesinde bulunabiliyor. Türkçe ve İngilizce dil desteği sunan web sitesinde, ayrıca Delta Soğutma’nın sosyal medya hesaplarına da ulaşılabiliyor. İnteraktif bir sayfa olarak tasarlanan “Mikro Siteler” sayfasından;

  • Çocukların en sevdiği çizgi kahramanlardan olan Derin ile Serin’in en son maceralarına ulaşabilir,
  • “Delta İle Tazeliği Yakala” isimli bir mini-oyun oynayabilir,
  • “Dondurmak Lazım” testi ile mutfağınızın kışa hazır olup olmadığını görebilir,
  • “Saklama Rehberi” ile derin dondurucularda gıda ile besinlerin saklanması konusunda ipuçları alabilir,
  • Delta iOS ve Delta Android mobil uygulamalarını indirebilirsiniz.

     Hâlihazırda derin dondurucu, su sebili ve çekmeceli derin dondurucu üretimi yapan Delta Soğutma’nın tüm ürünleri hakkında ayrıntılı bilgiler de, yine web sitesinde bulunabiliyor. Beğendiğiniz bir ürünü sipariş etmek için “Satış Noktaları” sayfasından size en yakın bayinin adres ve telefon bilgilerini görebilir, “İletişim” sayfasından da Müşteri Hizmetlerine mesaj göndererek ulaşabilirsiniz. Delta Soğutma web sitesi, Uğur Soğutma’nın “Engelsiz Web” projesine uygun şekilde hazırlandığından, engelli tüketiciler tarafından da rahatlıkla kullanılabiliyor.