En Çok Kitap Okuyan Çalışana Ödül

En Çok Kitap Okuyan Çalışana Ödül

            Uğur Soğutma her bir çalışanının daha fazla gelişmesi ve daha etkili iletişim kurabilmesi açısından kitap okumayı teşvik etmesi için oluşturduğu Uğur’lu Kütüphane'den en çok kitap okuyan çalışanını ödüllendirdi.

            Eğitime sürekli destek veren Uğur Soğutma, geçtiğimiz yıllarda çalışanlarının boş vakitlerinde kitap okumasına ön ayak olmak için bir uygulama başlatmıştı. Projenin ismini Uğur’lu Kütüphane olarak belirleyen ve tüm çalışanlarına ödünç kitap almaları için yüreklendiren Uğur kütüphaneye yıl içerisinde yeni yayınlar eklenip zenginleşmesine de katkıda bulundu.  Kütüphanede yapılan iyileştirmeler sonucunda tüm personel için kitap okumayı daha cazip hale getiren marka böylece okumayı teşvik edici uygulamaları hayata geçirmişti.

            Bu yıl da Uğur’lu Kütüphane ’den en çok kitap okuyan çalışanını ödüllendirmeye karar vererek kitapseverlere bir sürpriz yaptı. İnsan Kaynakları Eğitim ve Geliştirme Sorumlusu ödül töreni öncesinde yaptığı konuşmada: “Günümüzde gelişen teknoloji nedeniyle çoğu insan kitap okumayı zaman kaybı olarak görmekte ve giderek daha az kitap okumaktadır. Dijital medya ve TV gibi mecralara gereğinden fazla zaman ayırmak okuma alışkanlıklarımızı köreltir ve bu durum bütün yaşantımızı etkiler. Bizlerden sonraki nesillerin de bilgiyi araştıran ve kullanan değil üreten ve yayan insanlar olmasını sağlamak okuyan zihinlerin elindedir.” dedi.

            Okumanın yararlarına da değinen İnsan Kaynakları Eğitim ve Geliştirme Sorumlusu “Okumak insanın kişisel gelişimini sağlayan önemli etkenlerden biridir. İnsanın düşünce yapısını, hayal dünyasını geliştirir; sözcük dağarcığını arttırır, insana bilgi ve birikim kazandırır. Biz Uğur Soğutma olarak bu derece önemli bir alışkanlığı kazandırmak için teşviklerimizi ve desteğimizi devam ettireceğiz.” diyerek ödülü Müşteri Hizmetleri Merkezi Perakende Çağrı Merkezi Şefi Ayşe GÖKDUMAN'a verirken “ Ödülü kazanan çalışma arkadaşımı tebrik eder, projeye desteklerini her zaman hissettiren yöneticilerime teşekkürü bir borç bilirim.” diyerek sözlerini tamamladı.