Tazesi Burada, Saklaması Uğur’da

Tazesi Burada, Saklaması Uğur’da

     Halkla bir araya geldiği sosyal etkinlikleri ile her geçen gün artan, Türkiye’nin ilk ve en büyük derin dondurucu firması olan Uğur Soğutma, düzenlediği “Pazar Yeri” etkinliklerinin ilk örneğini geçtiğimiz günlerde tamamladı. Etkinlik bünyesinde İzmir / Bostanlı ve Aydın/Nazilli semt pazarlarını ziyaret eden Uğur Soğutma görevlileri, ellerindeki boş pazar etiketlerini pazarcılar ve pazarı ziyaret eden halk ile birlikte doldurarak tezgâhlara dağıttı. “Tazesi Burada, Saklaması Uğur’da” sloganı ile Uğur Soğutma logosunun bulunduğu etiketlere kimi zaman fiyatlar, kimi zaman da gülümseten keyifli mesajlar yazıldı. Etkinliğin video kaydını da yapan Uğur Soğutma görevlileri, tezgâh sahipleri ve halk ile bir araya gelerek gıda ve besinleri derin dondurucuda saklamanın faydaları hakkında kısa mesajlar da verdi.

     Derin dondurucu kullanarak:

  • Semt pazarlarından aldığınız gıda ve besinleri ilk günkü tazelikleri ile mevsimler boyunca saklayabilir,
  • Beslenme alışkanlıklarınızı mevsimlere göre değil, dilediğiniz gibi belirleyebilir, 
  • Sürekli alışveriş yapmak zorunda kalmayacağınız için pazar masraflarınızı kısabilir,
  • Bakliyatlarınızı haşerelerden koruyarak sağlıklı ve lezzetli bir şekilde depolayabilir,
  • Uygun fiyatlarla satın aldığınız gıdaları uzun süre muhafaza edebileceğiniz için tasarruf yapabilirsiniz.

     Derin dondurucuda saklanan sebze ve meyvelerin besin değerleri ile vitaminleri eksilmeyeceğinden, daima taze, sağlıklı ve lezzetli gıdalar tüketebilirsiniz.

     Uğur Soğutma, doğrudan tüketicilere ulaşabilmesini sağlayan Pazar Yeri etkinliklerini yurt çapında sürdürmeyi ve derin dondurucu kullanmanın önemi ile faydalarını tüm halka anlatmayı planlıyor. 

Etkinlik videosu İzmir; https://youtu.be/cJfNyFbUW5Y

                        Nazilli; https://youtu.be/JuXsEQDiHG0