Uğur Kampüs Yenilendi

Uğur Kampüs Yenilendi

Uğur Şirketler Grubu’nun eğitim portalı Uğur Kampüs ’ün eğitim alt yapısı ve web sitesi zengin içerik ve kullanıcı dostu tasarımıyla yenilendi.

             Uğur Şirketler Grubu’nun amiral gemisi Uğur Soğutma A.Ş. ilk etapta kurum içinde oluşturduğu “Herkes için eğitim” projesinin ikinci aşamasında tüm bayilerine ve servislere Uğur Kampüs internet sitesi üzerinden eğitim olanağı sağlıyor. Projenin son aşamasında tüm Uğur Şirketler Grubu çalışanlarına ve iş ortaklarına eğitim olanağı sunmayı planlanan site yenilenen alt yapısı ve zengin teknik içeriği ile daha dinamik bir yapıya kavuştu. Eğitim alt yapısında da bir kan değişikliğine gidilerek Infinity Teknoloji firması ile ortaklaşa devreye alınan www.ugurkampus.com projesi ile eğitimde mekân ve zaman sınırlarını ortadan kaldırılıyor. Tüm kullanıcılar kendileri için özel tanımlanan eğitim konularına ister bilgisayarlardan isterse mobil cihazlardan ulaşabiliyor.

            Uğur’un insana ve eğitime sürekli yatırım yaptığına değinen şirketin İnsan Kaynakları yetkilisi kurum içi çalışanlarının ve tüm iş ortaklarının sürekli değişen küresel şartlara uyum sağlamasına yardımcı olmak için teknolojinin tüm imkânlarından yararlandıklarını hatırlattı. Kurumsal olarak gelişimin ancak ve ancak tüm paydaşların katılımı ile gerçekleşeceğine inandıklarını vurgulayan yetkili bunun sürekliliğinin sağlanması için her fırsatı değerlendirdiklerini de sözlerine ekledi.

            Konu ile ilgili açıklama yapan İnsan Kaynakları departman yetkilisi “Sürekli değişen, değişim hızı katlanarak artan bir dünyada başarılı olabilmek için eğitime ve sürekli gelişime çok önem vermeliyiz. Bu konuda uzaktan eğitim, geleneksel yöntemlerle çözülemeyen zaman ve mekân sorunları önümüze çıkabiliyor. Özellikle bu konularda sağladığı olanak ve esneklikler nedeniyle internet üzerinden eğitim tercih sebebimiz oldu.” şeklinde açıklama yapan yetkili “Bilgi, günümüz ekonomisinde toplumların rekabet güçlerini ve gelişmişlik düzeylerini belirleyen en önemli unsurdur. Biz de Uğur ailesi olarak her zaman güncel ve doğru bilgiye önem vererek eğitime olan yatırımlarımıza devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.