Uğur Medya Web Sitesi Yenilendi

Uğur Medya Web Sitesi Yenilendi

     Yeni tasarımı ve modernize edilmiş altyapısı ile kullanıcılarının karşısına çıkan Uğur Medya web sitesi, yenilenme çalışmaları sonucunda Annem Benim Uğurum ile Uğurlu Kareler web sitelerini de bünyesine kattı. Bu web sitelerinin takipçileri, artık her ikisine de ulaşmak için Uğur Medya sitesini kullanabilecek.

     Yenileme çalışmaları sayesinde, Uğur Medya web sitesi modern ve kullanışlı bir ara yüz ile çok daha hızlı yüklenen multimedya içeriklerine sahip oldu. Bilindiği üzere Uğur Soğutma ürünlerinin kullanım kılavuzları ile kullanım ipuçlarının paylaşıldığı web sitesi, artık çok daha zengin bir video, görsel ve metin içeriğine sahip. Uğur Soğutma müşterileri, Uğur Medya sitesini ziyaret ederek satın aldıkları ürünlerle ilgili olarak detaylı bilgi edinebilir, her bir ürünün videosunu izleyebilir ve en verimli şekilde nasıl kullanabileceğini öğrenebilir. Reklam, sosyal medya, tüketici ve ürün videolarına artık daha fazla yer veren Uğur Medya web sitesi üzerinden, Uğur Soğutma’nın sevilen animasyon karakterlerinin maceralarını da takip edebilmek mümkün.

     Sosyal medya kanallarında belirli zamanlarda düzenlenen çek-paylaş fotoğraf yarışmalarının derlendiği kampanya olan ”Uğurlu Kareler” ile annelerimize adanmış “Annem Benim Uğurum” projelerine de, artık Uğur Medya ana sayfası üzerinden ulaşılabiliyor. Her iki kampanyanın da takipçileri, artık Uğur Medya üzerinden takip edebileceklerdir. Hem kullanması kolay bir tasarıma ve hem de çok zengin bir içeriğe kavuşan Uğur Medya web sitesi http://tv.ugur.com.tr adresinde ziyaretçilerini bekliyor.