Uğur, Müşteri Memnuniyeti Denetimini Başarıyla Geçti

Uğur, Müşteri Memnuniyeti Denetimini Başarıyla Geçti

     Uğur Soğutma, müşteri memnuniyetine verdiği önemi Avrupa’nın en büyük bağımsız denetim kuruluşlarından biri olan DQS Denetim ve Belgelendirme Şirketi tarafından gerçekleşen GC Mark Verified Curstomer Satisfaction denetimini başarıyla tamamlayarak kanıtladı. Türkiye’de sektöründe ilk, dünyada ise sayılı firmaların sahip olduğu GC Mark Verified Customer Satisfaction sertifikasını almaya hak kazanan Uğur Soğutma, böylelikle sahip olduğu global sertifikalara bir yenisini daha eklemiş oldu. İki yıl boyunca Türkiye’de aynı sektördeki başka hiçbir markanın alamayacağı GC Mark Verified Curstomer Satisfaction, Uğur Soğutma’nın müşterilerine vermiş olduğu değer ve önemi gösteriyor. Uğur Soğutma, ürünlerinde artık GC Mark sertifikası amblemini de kullanabilecek.

     20-21-21.07.2017 tarihlerinde Uğur Soğutma Üretim tesislerinde gerçekleşen denetimde, GC Mark-Customer Satisfaction (Küresel Uyum – Müşteri Memnuniyeti) kriterlerinin tamamının karşılandığı görüldü.

GC Mark Verified Customer Satisfaction (Müşteri Memnuniyeti) Sertifikası Nedir?

     Avrupa’nın en saygın denetleme ve sertifikalandırma firmalarından biri olan DQS, firmaların hammadde işlemesinden üretimine, paketlemesinden satışa sunulmasına dek pek çok farklı unsurunu uluslararası standartlara göre denetleyip değerlendiren Almanya merkezli bağımsız bir kuruluştur. GC Mark, dünyanın en saygın ve prestijli sertifikaları arasında yer almaktadır. Müşteri Memnuniyeti Sertifikası ise, bir firmanın müşterilerine tam işlevsel bir Müşteri Memnuniyeti Yönetimi sistemi sunduğunu, şirketin kalite yönetimini operasyonel süreçlerine entegre ettiğini göstermek için kullanılır. Bu sertifikaya sahip olan firmalar, şu özelliklere sahiptir:

  • Etkin ve verimli çalışan bir Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi
  • ISO 9001, IS0 10001, 2, 3, 4 standartlarına uygun üretim ve kalite kontrolü
  • Sürekli olarak gelişime açık bir üretim ve yönetim yapısı

     Uğur Soğutma, gerek müşterilerine verdiği önemi göstermek, gerekse de sektöre liderlik etmeye devam etmek için inovatif ve yenilikçi projelerine hız kesmeden devam edecek.