Uğur Şirketler Grubu Kariyer Günlerinde

Uğur Şirketler Grubu Kariyer Günlerinde

60 yıllık tecrübe ile ülke ve bölge ekonomisine büyük katkılar sağlayan Uğur Şirketler Grubu olarak, Ege bölgesinin önemli üniversiteleri arasında yer alan Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Üniversitesi ve Ekonomi Üniversitesi’nin farklı tarihlerde düzenlemiş olduğu Kariyer Fuarı etkinliklerine katıldık.

25-26 Mart 2014 tarihleri arasında, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin düzenlemiş olduğu Kariyer Fuarı etkinliğinde yer aldık. Yoğun bir ilgiyle karşılanan Uğur Şirketler Grubu standımıza birçok üniversite öğrencisi ve yeni mezun katılımcı, hem Uğur Şirketler Grubu’nu daha yakından tanıma imkânı, hem de kariyer fırsatlarımız hakkında bilgi alarak, staj ve iş başvurularında bulunma fırsatına sahip oldu. Uğur Şirketler Grubu’nun ürünlerine dair tanıtım dökümanlarını ve broşürlerini inceleyen katılımcılar, Uğur Soğutma, Uğur Motorlu Araçlar (Mondial), Kuteks, Uğur Entegre Gıda(Ufresh) ’nın üretmiş olduğu ürünlerin çeşitliliği hakkında da bilgi sahibi oldu.  Aynı zamanda Uğur Şirketler Grubu olarak farklı sektörlerde yer alan şirketlerimize başvuruda bulunan 153 öğrenci ile de İnsan Kaynakları Uzmanlarımız tarafından grup mülakatları yapıldı.

Ayrıca 7-8 Nisan 2014 tarihlerinde katıldığımız İzmir Üniversitesi Kariyer Fuarı ve 9-10 Nisan 2014 tarihlerinde katıldığımız Ekonomi Üniversitesi Kariyer Günleri etkinliği de oldukça verimli geçti. Üniversite öğrencilerinin sorularını cevaplayan İnsan Kaynakları Uzmanlarımız, standa gelen katılımcılara, Uğur Şirketler Grubu’nun sağlamış olduğu iş ve staj fırsatları hakkında bilgilendirme yaptı. Ayrıca Uğur Şirketler Grubu’nun mesleki ve kişisel gelişime verdiği önemden bahsedilerek , 2 yıl önce hayata geçirilen online eğitim platformu Uğur Kampüs projesinin detayları anlatıldı.