Uğur Soğutma’da Çalışanlarına Koçluk ve Mentorluk Programı

Uğur Soğutma’da Çalışanlarına Koçluk ve Mentorluk Programı

     Sürekli çalışanlarına eğitim ve gelişimlerini destekleyen Uğur Soğutma çalışanlarına koçluk ve mentorluk programı vermeye başladı.

     Daha öncede yönetici adaylarına verdiği “Liderlik ve Koçluk” programıyla çalışanlarının profesyonel gelişimlerini destekleyerek kariyer hedeflerine ulaşım hedeflenmişti.

     AİM İnsan Kaynakları, Koçluk, Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri ile iş birliği yapan Uğur Soğutma çalışanlarına düzenli olarak yapılan birebir görüşmelerde çalışanlarının hedeflerini gerçekleştirmesi için eylem adımlarını belirlemek, danışanın güçlü ve gelişmeye açık yönleri ile hedefleri doğrultusunda performansını artırmak ve süreç boyunca kendisine ayna tutmasını sağlamaktır.

     Konu ile ilgili İnsan Kaynakları Bölümü’nden yapılan açıklamada “Çalışanlarımızın farklı bakış açılarını keşfetmek, potansiyelini ortaya çıkarmak ve kişisel becerilerini geliştirmek, kariyerini, performansını daha iyi hale getirmek için yüz yüze danışmanla düzenli periyodlarda çalışanlarımız görüşmelere başladı. Çalışanlarımız için çok faydalı olacağına inandığımız özellikle kaynaklarınızı daha etkin kullanma ve sürekli öğrenerek performanslarının artmasını görmek çok sevindirici. Bu programın hayata geçmesine olanak veren başta üst yöneticilerim olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletirim. ” diyerek sözlerine son verdi.