Uğur Soğutma’dan Fidan Dikme Şenliği

Uğur Soğutma’dan Fidan Dikme Şenliği

Soğutma sektörünün öncü firmalarından Uğur Soğutma, çevreci sosyal sorumluluk kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek personeliyle fidan dikme şenliği kapsamında bölgesel ağaçlandırma faaliyetlerine destek verdi.

Şenliğe katılan Uğur Soğutma çalışanları ve aileleri bu anlamlı kampanyada her çalışan için bir fidan dikimi ile başlayan güne piknik yapılarak devam edildi. Daha öncede birçok çevreci projeye imza atan Uğur, oluşturduğu hatıra ormanı, çevreci ofis uygulamaları ve tohumlu kalem gibi projelerle adını duyurmuştu. Marka bu yıl da toplu fidan dikimiyle sürdürülebilir, sağlıklı bir doğa için sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam etmektedir.

Konu ile ilgili Uğur Soğutma Finans ve İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada  “Her yıl olduğu gibi bu yıl da çevre projelerini hayata geçirerek gelecek nesillere temiz bir nefes ve güçlü bir doğa bırakma misyonumuzu gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İki etap olarak planladığımız Fidan Dikme Şenliği’nin ilk etabında Uğur Soğutma çalışanları fidanları kendi elleriyle dikerek bahar şenliğimize katkıda bulundular. Şenliğin ikinci etabında tüm grup şirketlerinde çalışanlarımızın katılımıyla fidan dikimi gerçekleştirmek istediklerini belirten yetkili “Üreten nesil olmayı destekleyen Uğur Soğutma, diktikleri fidanlarla, çevreci ofis uygulamalarıyla ve ürettiğimiz çevreci ürünleriyle gelecek nesillere daha temiz bir nefes ve güçlü bir doğa bırakmayı hedeflemekteyiz.” diyerek sözlerine son verdi.