Uğur Soğutma Kurumsal Web Sitesini Yeniledi

Uğur Soğutma Kurumsal Web Sitesini Yeniledi

     Uğur Şirketler Grubu’nun lider markası Uğur Soğutma, yenilenen kurumsal web sitesi ile hizmete açıldı. 2015 yılında Altın Örümcek ödülüne layık görülen kurumsal site, yapılan yeniliklerle hızlı, pratik ve dinamik bir yapıya kavuştu. Modern bir tasarım anlayışı ile düzenlenen kurumsal sitenin ana sayfasından, ziyaretçiler artık yürürlükteki kampanyalar ve ürünler hakkında ayrıntılı bilgilere kolayca ulaşabiliyor. Aynı şekilde, Uğur Şirketler Grubu haberlerine ve Uğurlu Hediyeler promosyonuna, yine ana sayfadan ulaşmak mümkün oluyor. Türkçe, İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Rusça ve Arapça olmak üzere altı farklı dil desteği bulunan web sitesi, gerçekleştirilen yenilikler sayesinde artık daha hızlı yükleniyor ve site içinde gezinmek, son derece kolay bir hal alıyor.

     Müşteri hizmetleri, medya ve iletişim bilgileri bağlantılarına kolayca ulaşılabilen web sitesi, cep telefonları ve tablet bilgisayarlar gibi mobil cihazlar için özel olarak optimize edildi. Dinamik CMS altyapısı kullanan web sitesinin mobil sürümü, sade ve kullanışlı bir arayüz içeriyor. Böylelikle müşterilere, hangi cihazdan giriş yapmış olurlarsa olsun tatmin edici bir gezinti deneyimi sunuluyor.

     Uğur Soğutma kurumsal web sitesinden sadece ürün kataloglarına, kampanyalara ve teknik bilgilere değil, pratik bilgilere ve mikro-sitelere de ulaşabilirsiniz. Pratik bilgiler sayfası, derin dondurucu ve klima kullanımı hakkında faydalı ipuçları içeriyor. Mikro sitelerden ise Buz-O ve Derin ile Serin gibi çocuklara yönelik sayfalara, Uğurlu Lezzetler ve Uğurlu Kareler gibi sosyal medya kampanyalarının sitelerine ulaşabilirsiniz. Her zaman olduğu gibi, ziyaretçilerin online alışveriş yapmalarına da olanak tanınıyor. Kampanyaları kaçırmak istemeyen ziyaretçilerimiz ise, ana sayfada yer alan sosyal medya bağlantılarından Uğur Şirketler Grubu’nu düzenli şekilde takip edebilir.