Uğur Soğutma’nın Reklamına Bir Ödül de Kristal Elma’dan!

Uğur Soğutma’nın Reklamına Bir Ödül de Kristal Elma’dan!

     Uğur’un ‘Mevsiminde’ konseptli ilan çalışması Reklamcılar Derneği’nin düzenlediği bir organizasyon olan 28. Kristal Elma Festivali’nde ödülüne layık görüldü.

     Türkiye’nin reklam, tanıtım ve iletişim profesyonellerini her yıl bir araya getiren Kristal Elma Organizasyonu’nun 2016 yılı etkinliği 5-7 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da yapıldı. Gün boyunca sergi, seminer ve etkinliklerin yer aldığı festivalde başarılı bulunan çalışmalar yapılan ödül töreninde sahiplerini buldu.

     17 si üst düzey yönetici olan 46 uluslararası konuşmacının görüş ve deneyimlerini paylaştığı oturumlarda toplam katılımcı sayısı 10.000 i geçti.

     Uğur Soğutma’nın da derin dondurucu kullanımının ekonomik faydalarını vurguladığı ‘Mevsiminde’ çalışması organizasyon jürisi tarafından Gümüş Elma ödülüne layık görüldü. Basın - bölgesel yarışma dalında, dayanıklı tüketim kategorisinde ikincilik ödülü olan gümüş elmayı Kaf aldı.

     Diğer tüm kategoriler ve ödül kazanan projeler ve ajanslar etkinliğin resmi sitesi http://www.kristalelmafestivali.com/icerik/yarisma/oduller/odul-kazananlar.aspx de yayınlandı.

     Kristal Elma nedir?

     Kristal Elma, reklam sektörünün bir araya geldiği Türkiye'nin en büyük ve dünyanın sayılı organizasyonlarından biridir. Her yıl 11.000'den fazla katılıma sahne olan Kristal Elma iletişim, reklam ve pazarlama profesyonellerinin fikir alışverişinde bulunabilecekleri en önemli platform olarak öne çıkıyor.

     Türkiye'nin alanında ilk ve en saygın iletişim ödüllerinin sahiplerini bulduğu Kristal Elma, seminerleri ve sektörün gelecek nesillerine yönelik oturumlarıyla yaratıcılığın zirvesi olmaya devam ediyor.