Uğur Soğutma Web Sitesi ile Engelleri Kaldırıyor

Uğur Soğutma Web Sitesi ile Engelleri Kaldırıyor

            Uğur Soğutma; kurumsal web sitesi www.ugur.com.tr ’yi engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, yaşamda karşılarına çıkan sorunları ortadan kaldırmak ve toplumsal farkındalık oluşturmak için engelsiz standartlara yükselterek engelli vatandaşların da rahat kullanabileceği bir site haline getirdi.

            Bilişim alanındaki uygulamalarına bir yenisi daha ekleyen Uğur Soğutma, engelleri sebebiyle günlük yaşamlarında pek çok olanaktan ve hizmetten yararlanamayan vatandaşlar için, oturdukları yerden bir bilgisayar aracılığıyla iletişim hizmetlerinden faydalanıp, bilgi kaynaklarına erişiyor ve iletişim kuruyor. Bilgisayar kullanımı ve pek çok hizmet olanağına ulaşmalarını mümkün kılan bu tür web sayfaları, ziyaretçilerin yaşam kalitesinin yükseltilmesinde büyük rol oyuyor. Uğur Soğutma da web sayfasında bunu göz önünde bulundurarak engelli kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor, Uğur ürünleri hakkında detaylı bilgi alıp dilerse istediği modelleri karşılaştırabiliyor.

            Engelli vatandaşların toplumla kaynaşması, fiziksel ve benzeri hiçbir ayrımcılığa uğramamasını savunan Uğur, daha önceki “İletişimde Engelleri Kaldırıyoruz” projesi ile işitme, konuşma engelli vatandaşlarımızın Uğur markalı ürünler ile ilgili talep ve geri bildirimlerini 7 gün 24 saat Müşteri Hizmetleri’ne iletilmesini sağlıyor.

            Engelli vatandaşların erişebileceği ve kolaylıkla kullanabileceği, aynı zamanda mobil uyumlu engelli dostu web sitesinde kullanıcılar, sitede yer alan içerikleri edinecekleri bir ekran okuyucu yazılımıyla dinleyebilirken, tek bir tuşa (TAB tuşuna) basarak içerikler arasında geçiş sağlıyor. Böylece kullanıcılar hızlı bir şekilde site içinde rahatça gezinebiliyor.