Uğur, Teknik Bilgilendirme Eğitimlerine Başladı

Uğur, Teknik Bilgilendirme Eğitimlerine Başladı

     Türkiye’de soğutma sektörünün ilklerini tüketiciyle buluşturan Uğur Soğutma,  sürekli olarak uyguladığı çalışanlarının eğitim ve gelişimlerini destekleme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

     Bu amaçla, yapılan ihtiyaç araştırması sonucunda; Satın Alma Departmanı, Müşteri Hizmetleri Merkezi, Yurtiçi ve Yurtdışı Satış Departmanlarındaki tüm personeline “Ürün Teknik Bilgilendirme Eğitimi”  verilmeye başlandı. Eğitim konusunda kendi teknik personelinin bilgi ve birikiminden yararlanacak olan Uğur Soğutma, bu çalışmayla departmanlar arası iletişim ve işbirliğini de canlı tutmayı hedeflemektedir.

     Verilen eğitimlerin ilk etabından sonra konuşma yapan İnsan Kaynakları Departmanı Yetkilisi; katılımcıların özellikle mevcut ürünlerin bileşenleri ile ilgili eğitimlere ilgi gösterdiğini belirtti. Şirketin ürün portföyündeki 350’den fazla modele ilişkin olarak geliştirilebilecek opsiyonlar, ürünlerin çalışma prensipleri, ürün - süreç ilişkileri hakkında mevcut durum analizleri ve yeni ürün geliştirme metotları konusunda bilgi ve deneyim edinmesinin amaçlandığı bu eğitimlerin artarak süreceğini belirtti.

     Tüm çalışanların her an her ortamdan ulaşabilmesi mümkün olan on-line eğitim portalı Uğur Kampüs web sayfasının 2016 yılı itibariyle mobil üzerinden de erişilebildiğini hatırlatan yetkili teknik eğitimlerin bu mecralara taşınacağının da müjdesini verdi. Güncel eğitim konularının ve içeriklerin belirli periyotlarda artarak sürdürüleceğini belirterek sözlerine son verdi.