İkiz Kardeşler Derin İle Serin Mobil Ekranlarda Canlanıyor

İkiz Kardeşler Derin İle Serin Mobil Ekranlarda Canlanıyor

     Uğur Soğutma’nın çocuk okuyuculara yönelik yayını Derin ile Serin dergisinin yeni sayısı mobil sanal gerçeklik uygulaması ile birlikte geldi.

     Çıktığı aydan itibaren çocuklar tarafından ilgiyle takip edilen Derin ile Serin dergisinin 6. sayısı bir sürprizle geliyor. Dergi içinde yer alan çocuk parkı görselini, akıllı telefon veya tabletinize indirdiğiniz Derin ile Serin ip atlıyor mobil uygulaması ile tutulduğunda sanal gerçeklik teknolojisi ile çocuk parkı görselinin üzerinde Derin ile Serin ip atlamaya başlıyor. Derginin üzerindeki kare kod uygulamasından veya internet sitesi www.derinileserin.com üzerinden hem uygulama adresine hem de çocuk parkı görseline ulaşabilir, bilgisayarınıza indirip, yazdırabilirsiniz.

     Çizgi filmleri de ilgi ile izlenen bu iki kardeşin aile ve çevresiyle yaşadıkları maceraların yer aldığı dergiyi Uğur’un Türkiye çapındaki yetkili bayi ve showroomları üzerinden ve www.derinileserin.com üzerinden e-dergi olarak ulaşabilirsiniz.

     Derin İle Serin’in sizleri birlikte ip atlamaya davet ettiği sanal gerçeklik uygulamasını aşağıdaki adreslerden iOS veya Android işletim sistemli akıllı telefonunuza/tabletinize ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Apple App Store:    https://itunes.apple.com/tr/app/derin-ile-serin-ip-atl-yor/id1137074317

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ugur.derinserinandroid