Uğur Kampüs Sitesi, Uğurlu Kariyer Sitesi İle Birleşti

Uğur Kampüs Sitesi, Uğurlu Kariyer Sitesi İle Birleşti

     Tüm bayilerine ve yetkili servislerine Uğur Kampüs üzerinden eğitim olanağı tanıyan Uğur Soğutma, bu site üzerinden sunduğu hizmeti Uğurlu Kariyer web sitesi ile birleştiren yenileme çalışmalarını tamamladı. Artık, Uğur Kampüs eğitimlerine Uğurlu Kariyer web sitesi üzerinden erişilebilecek.

     “Herkes İçin Eğitim” projesi kapsamında insana ve eğitime sürekli yatırım yapan Uğur Soğutma, çalışanlarının ve tüm iş ortaklarının sürekli değişen küresel şartlara uyum sağlamasına yardımcı olmak için teknolojinin tüm imkânlarından faydalanmaya devam ediyor.

     Uğur Kampüs sitesine ulaşmak için, http://www.ugurlukariyer.com/kampus bağlantısını kullanabilirsiniz. Kullanıcı adı ve şifresini giren kullanıcılar, uzaktan eğitim çalışmalarına eskiden olduğu gibi devam edebilecek. Aynı şekilde, Uğur Kampüs’ün iOS ve Android platformları için geliştirdiği mobil yazılımlar da kullanılmaya devam edilecek. Bu yazılımların bağlantılarını da yukarıda paylaştığımız sayfa içerisinde bulabilirsiniz.

     Birleşme sonrası zengin teknik içeriği ile daha dinamik bir yapıya kavuşan Uğurlu Kariyer web sitesi, Uğur Şirketler Grubunda kariyer ve staj yapmak için fırsatlar sunmaya devam ediyor. “Doğru işe doğru insan prensibiyle” çalışan Uğur Soğutma, Uğurlu Kariyer web sitesi ile rekabet avantajı yaratacak kaliteli insan kaynağının sürekliliğini sağlamayı hedefliyor. Kariyer.net tarafından verilen “İnsana Saygı” ödülünü birden çok kez kazanan Uğur Soğutma, bu doğrultuda yenilikçi insan kaynakları uygulamalarına devam edecek ve çalışanlarının daima rakiplerinin bir adım önünde olmalarını sağlayacak.