Uğur Soğutma A.Ş’ den Eğitim Ödülleri

Uğur Soğutma A.Ş’ den Eğitim Ödülleri

     Uğur Soğutma her alanda eğitime önem vererek tüm çalışanlarını ve iş ortaklarına e-eğitim imkânı sunan Uğur Kampüs 2015 yılı boyunca çalışanları arasında e-eğitimlerde en başarılı olan kişilere teşekkür plaketi taktim edildi.

     Kurumların başarılı olabilmeleri öncelikle her çalışanı gerçekten başarılı olabileceği, bilgi, beceri ve yeteneklerini gösterebileceği doğru alanlarda çalıştırabilmek, önlerine mesleki bir vizyon koyarak kariyer gelişmelerine yardımcı olmaktır.

     Bunun için gerekli olan ana unsur ise, eğitimdir. Başarılı kurumlara baktığımızda başarılarının arkasındaki en önemli gücün eğitim olduğu görülmektedir.

     Bu düşüncelere önem vererek çalışmalarına devam eden Uğur Soğutma çalışanlarının her alanda ihtiyaç duyulan eğitim ihtiyaçlarına cevap vermekte ve bu eğitimlerin sonucunda da başarı sağlayan çalışanlarına ödüllerini vermektedir.

     Uğur Soğutma A.Ş 2015 yılı E -eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayan çalışanlarına plaketlerini takdim ederek, çalışanlarına eğitimlerine verdikleri önemden dolayı teşekkür etmektedir.