Uğur Soğutma Kariyer Günü Etkinliğinde Gençlerle Buluştu

Uğur Soğutma Kariyer Günü Etkinliğinde Gençlerle Buluştu

     Ülke ve bölge ekonomisine on yıllardan bu yana büyük katkılar sağlayan Uğur Şirketler Grubu, 21 Mart 2017 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin düzenlemiş olduğu Kariyer Günleri etkinliğine katılarak, 60 yılı aşkın deneyimini gençlerle paylaştı.

     Kampüs içerisinde özel bir stant kuran Uğur Şirketler Grubu, standa gelen katılımcıların sorularını cevapladı. İnsan Kaynakları uzmanlarımız, ayrıca Uğur Şirketler Grubu’nun sağlamış olduğu iş ve staj fırsatları hakkında bilgilendirme yaptı. Bu doğrultuda mesleki ve kişisel gelişime verilen önemden bahsederek, online eğitim platformu Uğur Kampüs projesinin detaylarını anlattı.

     Uğur Şirketler Grubu çalışanlarından yetkili bayi ve servislere kadar herkes için özel bir eğitim sunan Uğur Kampüs, bu yönüyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmekte ve tüm çalışanlarına değer katmaktadır. Kampüs bünyesinde yürütülen çalışmaların, kişisel gelişimden iletişime, hobi eğitimlerinden İŞG eğitimlerine dek geniş bir kapsamı vardır. Modern, güvenilir ve işlevsel bir insan kaynakları politikası izlenmesi, çalışan memnuniyetinin ve sürekliliğinin sağlanması, çalışan motivasyonu ve aidiyet duygusunun artırılması, görev ve sorumluluklara ait yetkinliklerin belirlenmesi ve sürekli geliştirilmesi için yürütülen çalışmalarda, teknolojideki son gelişmelerden de faydalanılmaktadır. Nitekim Uğur Kampüs için geliştirilmiş özel bir mobil yazılım da bulunmakta olup, iOS ve Android platformları üzerinde çalışmaktadır.

     Standı ziyaret eden Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine ayrıca Uğurlu Kariyer projesinden de bahsedildi ve Uğur Şirketler Grubu’nda kariyer ile staj yapmanın avantajları anlatıldı. Uğur Şirketler Grubu, eşsiz tecrübe ve bilgisini gelecek nesillerle paylaşmak için yürüttüğü çalışmalara devam edecek.