Uğurlu Lezzetler Web Sitesi Yenilendi

Uğurlu Lezzetler Web Sitesi Yenilendi

     Türkiye’nin en lezzetli yemek sitesi Uğurlu Lezzetler, yenilenen tasarımı ile takipçileriyle buluştu. Modern, kullanışlı ve kullanması kolay bir tasarıma kavuşan Uğurlu Lezzetler web sitesi, artık her sayfasında daha fazla içerik sunuyor. Lezzet tutkunları, yeni tariflere daha hızlı ulaşabiliyor ve web sitesi içerisinde kolayca dolaşabiliyor. Ana sayfasında eski tasarıma kıyasla daha çok tarif bulunan ve ziyaretçilerine kendi tariflerini gönderme olanağı da sunan Uğurlu Lezzetler, keşfedilmemiş, en özel tatlara ulaşmanızı sağlıyor.

     Evdeki malzemeleri Tarif Bulucuya yazmanız halinde onlarla yapabileceğiniz tüm yemekleri listeleyen Uğurlu Lezzetler; iştah açan, yerken keyiflendiren ve göze hitap eden ev yemekleri hazırlayabilme imkânı sunuyor. Sunulan “videolu tarifler” özelliği sayesinde, bir tarifin nasıl hazırlayacağını görsel olarak takip edebilme olanağınız da bulunuyor.

     “Gurme Rehberi” kategorisi altında lezzet tutkunlarına hitap eden özel içeriklere ulaşabilir, “Kışa Hazırlık” kategorisinde ise Uğur Soğutma derin dondurucu modelleriyle tüm gıda ve besinlerin nasıl saklanması gerektiği konusunda ipuçları alabilirsiniz. Uğur Soğutma’nın “Engelsiz Web Siteleri” sosyal sorumluluk projesine uygun bir şekilde tasarlanan Uğurlu Lezzetler, görsel ve işitsel engelli ziyaretçiler tarafından da rahatlıkla kullanılabiliyor.

     Uğurlu Lezzetler web sitesini Facebook, Instagram, Linkedin ve Pinterest gibi sosyal medya platformları üzerinden de takip edebilir, haber bültenine kaydolarak özel kampanyalar ile yeni tariflerden haberdar olabilirsiniz. Uğurlu Lezzetler, tüm ziyaretçilerini en özel yemek tariflerini paylaşmaya davet ediyor.