Gökten El Kliması Yağdı

Gökten El Kliması Yağdı

     Sosyal etkinlikleri ve ilgi çekici satış promosyonları ile tanınan Türkiye’nin en büyük derin dondurucu üreticisi Uğur Soğutma, Kuşadası’nda özel bir klima tanıtım etkinliği düzenledi. 11 Haziran 2017 tarihinde akşamüstü saatlerinde Aydın/Kuşadası’nda bulunan Kuşadası AVM meydanında düzenlenen etkinlikte ziyaretçilere mobil serinlik sağlayan el klimaları dağıtıldı.

     Tanıtım etkinliği alışveriş merkezi üzerinde bir paramotor gösterisi ile başladı. Paramotor (motorlu paraşüt) ekipleri gökyüzünde Uğur Klima yazılı paraşütlerle dolaşırken, etkinliğe katılan halkın üzerine sürpriz hediyeler yağmaya başladı. Ufak paraşütleri sayesinde havada yavaşça süzülerek yere inen el klimaları, etkinliğe katılan kişileri hem şaşırttı hem de sevindirdi. Yaklaşık 1 saat süren etkinlikte, tüm katılımcılar ücretsiz el klimalarına sahip oldu.

     El klimaları, Android ve iOS tabanlı akıllı telefon ve diğer mobil cihazlara takılarak çalıştırılabiliyor ve mobil serinlik sunuyor. Uğur Soğutma pazarlama çalışanlarının gözetimi altında tamamlanan etkinlik, her katılımcının keyifli bir zaman geçirmesini ve ücretsiz bir el kliması sahibi olmasını sağladı. Uğur Soğutma, sahalarda yapılacak sürpriz sosyal etkinliklerine yıl boyunca devam etmeyi planlıyor.